Over ons

Dikkenberg van de Kraats was van oudsher een constructie- en installatiebedrijf. In 1970 is het bedrijf opgericht door de heren B. van de Kraats en F. van den Dikkenberg, na het overnemen van een bestaand constructiebedrijf in Achterberg. In 1976 is Dikkenberg van de Kraats verhuisd vanuit Achterberg naar Rhenen. In deze periode is naast het constructiewerk ook begonnen met het installatiewerk, wat nu de hoofdtak van het bedrijf is. Na 35 jaar aan de Vogelenzang 37 te zijn gevestigd is in 2010 de huidige locatie in gebruik genomen op Remmerden 36.

 

Team

Wij zijn er trots op dat onze een groot deel van onze medewerkers al zeer lange tijd bij ons werkzaam is. We hebben dan ook ervaren en gecertificeerd personeel. Inmiddels telt ons team naast de 4 broers Van de Kraats 28 medewerkers. Ook begeleiden we jongeren die stage lopen of een werk- en leertraject volgen. We zijn een erkend stagebedrijf en aangesloten bij SBB.

Wij hebben altijd plek voor gemotiveerde mensen, kijk bij vacatures voor meer informatie. Staat jouw functie er niet bij? Neem even contact met ons op.