Geschiedenis

Geschiedenis

Bedrijf
Dikkenberg van de Kraats was van oudsher een constructie- en installatiebedrijf. In 1970 is het bedrijf opgericht door B. van de Kraats en F. van den Dikkenberg, na het overnemen van een bestaand constructiebedrijf in Achterberg. In 1976 is Dikkenberg van de Kraats verhuist vanuit Achterberg naar Rhenen. In deze periode is naast constructiewerk ook begonnen met het installatie gedeelte, wat nu de hoofd tak van het bedrijf is. Na 34 jaar aan de Vogelenzang 37 te zijn gevestigd is in 2010 de huidige locatie in gebruik genomen op Remmerden 36. 

Naam
De naam van het bedrijf is ontstaan uit de namen van de oprichters. Helaas heeft de heer van den Dikkenberg zich in 1982 moeten terugtrekken. De heer B. van de Kraats heeft het bedrijf voortgezet en in de loop van de jaren zijn zijn 5 zonen in het bedrijf gekomen. De heer B. van de Kraats heeft zich in 1998 ook teruggetrokken uit het bedrijf en werd het bedrijf voortgezet door de 5 zonen. De naam is altijd zo gebleven omdat deze al jaren bekend is bij onze klanten.

In 1999 heeft Dikkenberg van de Kraats een 2e filiaal geopend in Wageningen, dit na de overname van installatiebedrijf Bosman. Op dit moment werken er naast de 4 gebroeders van de Kraats 28 medewerkers verdeeld over de 2 filialen.
 

© 2021 | VAN DEN DIKKENBERG - VAN DE KRAATS B.V.